Valitsetko miehesi paidat ja muita heterojuttuja

23.01.2016 - 17:00 / kosmonaatti.


e 032

HS:n testin jälkeen olin samaa mieltä kuin Antti Holma: ”Heteroparisuhde vaikuttaa kyllä ihan yhtä houkuttelevalta konseptilta kuin varpaankynsien irti vetäminen pihdeillä.”

Onneksi ei tarvii olla tuollaista, mutta kyllä tekee pahaa ajatella että jollain on. (Huom. Osa kysymyksistä voisi toimia myös ei-heterosuhteessa mutta kaikki koskivat kuitenkin sellaista suhdetta missä ainakin toinen osapuoli on mies. Hohhohoijaa)

Kategoria: (rikos)kumppanit, Yleinen.
Tagit: ,2 vastausta - “Valitsetko miehesi paidat ja muita heterojuttuja”

  1. Satsura Kirjoittaa:

    Haha, en oo kyllä ikinä tehny nuita testejä, mut jotenki en oo yllättyny, että kysymykset on tuommosia :DD Jotenki medialle/yhteiskunnalle on jääny semmonen päähänpinttymä, että parisuhteessa on aina määräävä/päättävä osapuoli. Mulle taas on jotenkin luonnollista, että yhdessä tehdään päätös ja tarvittaessa kompromissi 😀 Ei tunnu kivalta, jos toinen joutuu alistumaan toisen tahtoon, jos ei ite halua jotain. Mikä siinä yhdessä päättämisessä on muka niin vaikeeta?

  2. kosmonaatti Kirjoittaa:

    No niinpä 😀 ihmettelen välillä eikö näillä pariskunnilla ole oikeesti mitään yhteisiä kiinnostuksen kohteita vai onks tilanne just joku ”nainen haluaa katsoa huippista ja mies futista”. Mulle on ilmiselvää että yhdessä katotaan vaikka Breaking Badia ja sit omalla ajallaan voi tuijottaa mitä kakkia vaan huvittaa. :DD ja kauheimmat kysymyksethän oli just että päätätkö miten miehesi pukeutuu – siitä seurais vaan räkänauru jos kumpikaan koettaisi määräillä jostain paitojen väreistä.

    Kiitti kommentista!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sarjikset

Kategoriat

Arkistot

Linkkejä

Kommentit

Meta