Herkät korvat

29.05.2016 - 17:47 / kosmonaatti.


05 4

Inhoon tällaisia epämääräisiä ääniä, enkä ole ihan varma johtuuko se misofoniasta vai jostain muusta. Selitys olisi kiva löytää mutta siihen asti pitää kait vaan sietää.

Kategoria: Yleinen.
Tagit: ,2 vastausta - “Herkät korvat”

  1. saarakala Kirjoittaa:

    Niin tuttua. Misofonisuus aiheuttaa just tätä tahatonta ärtymystä ihmislähtöisistä äänistä. Korvissa se vika ei ole, vaan luultavasti ne aivojen osaset jotka käsittelee muistoja ja ääniä reagoi niihin taistellakseen vastaan. Tiedän joitain ihmisiä jotka on päässy kokonaan irti misofonisuudesta. Tässä mielenkiintosta luettavaa, voipi auttaa:
    http://www.owenparachute.com/misophonia.html
    Paljon voimia sinne!

  2. kosmonaatti Kirjoittaa:

    Kiitti! Pitääpä tutkaista. (P.S. tykkään sun blogista ihan hirveesti ja on kiva ollut huomata että muillakin täällä on samankaltaisia ongelmia – vaikka tietty toivon että helpottaa jossain vaiheessa!)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sarjikset

Kategoriat

Arkistot

Linkkejä

Kommentit

Meta